Les Vetllades

Les vetllades al freginal van néixer amb l’esperit de convocar els Talladellencs i Talladellenques al voltant d’un esdeveniment cultural, els vespres d’estiu, a la fresca i fora dels típics “Hola” i “Adéu” tant comuns durant el dia a dia de tot l’any. Aquest festival va sorgir amb aquesta voluntat i ha evolucionat fins la seva  consolidació dins del panorama cultural estiuenc de les nostres contrades.

Escoltant la gent que ha anat passant pels diferents esdeveniments organitzats durant els darrers tres anys, no només se s’escolta el característic accent lleidatà, al Freginal ha vingut gent de tot Catalunya impolsats per la la màgia d’un anfiteatre de pedra, d’un grup de música preferit, potser per la possibilitat de conèixer noves atraccions culturals o simplement fer una copa tranquil·la en un entorn agradable.

Per les Vetllades al Freginal ja han passat artistes consagrats com Sanjosex, Cris Juanico, Joan Masdéu o Bikimel, artistes d’àmbit més local com Dolton, Comandante Rock o el Grup de Teatre BAT. També el cinema ha tingut un paper destacat i també les músiques més tradicionals com el el fado o les havaneres.

Tothom qui ha actuat en el marc que de les Vetllades al Freginal, ha quedat entusiasmat. El mateix Carles Sanjosé parlava de que al Talladell va fer un dels millors concerts de tota la gira del seu disc “Al marge d’un camí”. Quan un artista té aquesta percepció a l’acabar una actuació, és perquè hi ha una sinèrgia de difícil explicació entre l’artista, el lloc i el públic.

Per això convidem a tothom que marqui amb color vermell els dissabtes de juliol a la nit als seus calendaris i gaudeixin de l’espectacle!

Benvinguts al Freginal, Benvinguts al Talladell!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s