Etiquetes

, , , , , ,

El Talladell va tancar ahir a la nit l’última edició del Freginal amb el concert de Roger Mas. Gairebé mig miler de persones van reunir-se a la plaça per a aquest últim concert, sens dubte el més tel.lúric i profund.

El cantautor va fer un recorregut per cançons del seu repertori discogràfic, amb referències als poetes que envolten la seva obra, amb els poemes musicats de Jacint Verdaguer o la magnífica lectura de “La dominació catalana” de Francesc Pujols. La presència d’aquest autor solsonès va omplir l’escenari amb la seva veu única, que arribava al públic amb la seva característica serenitat i calidesa. La música, els assistents, l’espai i la nit van crear una agradable atmosfera de fi de festa.t

Un últim concert que deixa un bon regust de boca per a l’edició del Freginal amb més èxit d’assistència dels últims quatre anys. L’EMD del Talladell i tota l’organització es mostra satisfeta i amb l’objectiu assolit d’obrir les portes del Talladell al públic per oferir vetllades de qualitat musical i artística provinents de l’escena catalana.

Text: Montse Balcells
Fotos: Montse Balcells i Pere Domingo

Anuncis